(Android/iOS) AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter kódok növelik az aranyat
Feb 17, 2022 12:58:01 GMT -5
Post by renpaistadwoodva on Feb 17, 2022 12:58:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik az aranyat ▞▞▞
▞▞▞ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 2022 version ▞▞▞
Jó játék, de sok hirdetés, még akkor is, ha nem játszik a játékkal. Jó a játék
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Аркади jmsm
Rendben
Az épületek és a szárazföldi csapatok bombázása... Mi... Ez jobb, mint bármelyik ilyen játék
Rendben, de javítsd ki a hangot, törlöm ezt a játékot
A tetején lévő hirdetés a nálam lévő pénzösszeget és minden mást is lefedi
Szép nagyon
Imádom ezt a játékot, de hiába teljesítem a feladatokat, a játék nem frissül
Sokféle vadászrepülős játékkal játszottam már, mint ez. De ez egyszerűen fantasztikus. A grafika nagyon jó. Én is szeretem a boss harcokat ebben a játékban.
Nagyszerű grafika és masszív bullet hell akció néhány szép fordulattal. Ésszerű játékon belüli árfolyamesések is.
Nagyon lassú. Javításra szorul, még a grafikán is
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter آرکید tssz
Filles en roller Jeux de rôles uie
annyira cool !
3 hete fejeztem be ezt a játékot. Jó, de nem több szakasz, csak 22 fő szakasz és néhány támogató szakasz. Csak 1 hónapig játszottam ezzel a játékkal, és minden szakaszon túljutottam. 3 csillagos minősítésű.
Jó játék
Töltse Robot Destroyer: Red Siren - Side Scroller game 1.6.0 APK ...
Remek játék, kivéve, hogy folyamatosan elveszi a haladásomat a tuskó beszerzésében, hogy jobb gépeket szerezzek. Ez a rész nagyon szar. 85 volt belőle, és legközelebb 12-nél nyitottam a játékot.
hát szerintem a normál verzió kicsit jobb
A grafika rendben van, de a vezérlés rossz..nem élveztem.
Ez egy nagyon jó játék. A grafika pedig remek. De adjunk hozzá további küldetéseket.
Szép...
Szép játék, de a vezérlés olyan nehéz.
ez nagyon rossz haver
öt csillagot kapna, ha a frissítések nem lennének olyan drágák, de összességében csökkennek
Ez egy szórakoztató kis figyelemelterelés, ha unatkozik.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arkada mpg
Best Aerial FPS game on mobile. 4,000,000+ downloads on iOS and Android. Get behind the powerful tail guns in the turret of a B-17 Flying Fortress bomber in
Nem vagyok egészen biztos benne, MIT csináltak ennek a szeretett játéknak a legújabb frissítésével, de ez valóban szörnyű. Zavarba ejtő zűrzavar és csiripelő zajok kakofóniája lett; ez az AirAttack 2, ahogy egy 10 éves gyerek újra elképzelte – és nem a jó értelemben. Szinte hallom, ahogy számtalan telefonról törlik gépelés közben. Kérlek, tedd vissza úgy, ahogy volt.
Jó játék izgalmas
JÓL múlik az idő
نمیاره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
A légi lövöldözős játék egy nagyszerű iPhone-alkalmazás, amellyel akkor játszhatok, amikor nagyon ideges vagyok, és minden napi tevékenységem miatt ideges vagyok
jó
Nos, ez egy nagyszerű ötlet, de mi a helyzet a pontozással, folyamatosan nyerek lépéseket/sztárokat, de nem látom őket. Feldühít, mert túlteljesítő vagyok, de szeretek pénzt kapni az időmért / tehetségemért. bwahaha
Jó grafika, de rosszul optimalizált.
Nem lehet az "adatokat" egyszerűen a letöltő fájlba tenni, és nem külön dologként a letöltés után? Nincs mobil adatom, és amikor elmentem használni (letöltés után) a buszon, azt írta, hogy "adatok letöltése"
Nincs olyan móka, mint az eredeti, nem beszélve arról, hogy az alternatív pénznem, például az ezüst hozzáadása soha nem jó jel. Ez is túl nehéz és túl gyors. Grafikára és zenére 2 csillagot adok. Összességében rossz a folytatás, és szeretném, ha nem távolították volna el az eredetit a Play Áruházból. Eltávolították a kedvenc bekapcsolásomat is az eredetiből: a villámot.
Nagyon jó játék próbáljátok ki
Gyönyörű grafika, jó játszhatóság...
mindent elvesztettem, minden gépet és frissítést, észreveszem, amint frissítettem a játékot, szörnyű, most a nulláról kell kezdenem
Eddig ebben a stílusban a legjobb! Ha valaki tud jobbat szóljon! 😉
Nagyon unalmas ez a játék
Jó volt!
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Аркаде ebr
4-szer fizettem azért, hogy ezüstrudat kapjak, ami 80 rudat jelent, de csak 40 rudat kaptam
Fantasztikus.
ez a játék olyan nagy mb