Post by renpaistadwoodva on Feb 17, 2022 12:45:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drawmaster ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drawmaster IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ više izdržljivosti hack ▞▞▞
▞▞▞ Drawmaster 2022 version ▞▞▞
畫線神射手 動作 rkir
Stvarno cool igrica 😎🆒️😎🆒️😎🆒️
Sjajno! Osim reklama
Baš lako i dosadno
Ova igra je zabavna i kreativna
Nered! Gravitacija i fizika u najnovijoj sporednoj igri su neugodno pokvareni. Oni čak i ne testiraju svoju igru, zamislite koliko loše rukuju vašim podacima? Razine brzo dolaze i samo se ponavljaju. dosadno. Tako malo soba brzo završite besmisleno skupljajući žetone (čekiće u ovom slučaju). Vrlo brzo. Igra čekićem i zvonom NIKAD ne ide iznad prvog bita. Samo loše kodirane i loše implementirane značajke.
Igra je bila dobra. Ali ne kao oglasi. Sjajan ubijanje vremena
Drawmaster Aksyon saqv
Drawmaster Action dwu
Slažem se s Gabeom, svaka završna razina znači oglas, a ova igra ima mnogo oglasa. I btw svako preuzimanje znači više novca za ljude koji prave reklame i kreatore igre i troše vaše moždane stanice na nešto drugo kao što su fortnite brawl stars ili Minecraft, ali ne na ovo. Obećavam, ova aplikacija će vas natjerati da brže umrete. I ŠTO BISTE RADILI NE INSTALIRAJTE OVU APLIKACIJU!
Dobro valjda
ODLUČNA IGRA
Jako mi se sviđa igra, ali postoji jedan razlog zašto mi se ova igra ne sviđa jer mi ne dozvoljava da dobijem besplatnu odjeću, oružje i SVE!!! ali prije svega da je to zabavna igra
Dobio sam najviše nagrada u ovoj igri i na razini sam 402 iu Masters ligi. Jedino što mislim da trebaju učiniti je izbaciti više skinova oružja i kućnih ljubimaca. Ali sveukupno dobra igra.
Ova igra je toliko zabavna da možete napraviti cool umjetnost samo da ubijete jednog tipa, a fizika je točna ako 2 strijele pogode jedna drugu, odlete s linije itd. Baš je zabavno. 5 ZVIJEZDICA
Igra se na sve načine učitava i kvari
Rekao bih samo impresivna i dobra igra, ali reklame!! Toliko oglasa je problem, ali i dalje 10/10
Na mnogo dodavanja
Nisam očekivao da će ova igra biti dobra, ali se ponekad preporuča samo da je problem mnogo reklama
Drawmaster የእንቅስቃሴ vfe
Stvarno sam želio da mi se sviđa igra, ali kao što svi drugi kažu, reklame su samo đubre. Dobivate oglase za samo sjedenje u izborniku nekoliko sekundi, čak sam dobio oglas samo pokušavajući otvoriti postavke! Kao, opustite se dečki
Vrlo zabavne igre koje izazivaju ovisnost, a ne preopterećenje oglasima
Dajem vam jednu ocjenu zbog oglasa možda su ti dečki tražili pffline igre pa su rekli da nema dodavanja
OVOJE NAJ BOLA IGRICA
Nekako je dobro jer ga zapravo igram Loše je jer se pojavljuje iskačući svaki nivo koji završim i onda ga ponovo pokreće
Kada stavite oglas nakon svake dvije razine što vašu igru čini mnogo manje ugodnom, teško da se uopće isplati igrati osim ako ne koristite način rada u zrakoplovu ako smanjite količinu oglasa, zapravo bih joj dao 3 zvjezdice
Dobra igra. Ali dodaci se bacaju ja tvoje lice! Ali znam da je to način na koji zarađuju novac, pa mi je više nego drago što mogu sjesti i dodati 20 sekundi.
Dobra igra ali dodaci su lažni ali je dobra od dodavanja!!!
Igra je prije dobra skinite ju svi odma!
Prilično zabavno, ali ponavlja se glicth koji se događa svake 4 minute gdje se igra zamrzne i moram ponovo učitati😕
Imao sam ovu igru otprilike tjedan dana i jedna je od najboljih igara koje sam ikad igrao bez ikakvih oglasa igranje je glatko, imaju niske cijene za pretplate dobar posao na ovoj igrici stvarno volim je 5 zvjezdica
Kao
NA MNOGE OGLASA! Nakon svake razine postoji oglas.
Nije dosadno
Ova igra ima mnogo reklama i kad sam imao 4.2k i htio kupiti nešto što košta 3.2k rekao je da trebam još popraviti ovo!!!!!
Ova igra je najgora na svijetu!!!!
Naj gor
Samo moram crtati i pucati kako pucati samo pusti prilično laka igra Moram reći da igram Igrao sam neke druge igre kao što je draw Master
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Екшън uvbw
Aplikacija Za Android Drawmaster Koju Je Razvio Playgendary Limited Navedena Je U Kategoriji Akcija. Trenutna Verzija Je 1.10.3 Objavljena 2021-07-06.
Igra je kul ne bloka i nema puno krvi
Nema previše oglasa i to je ono što piše da nije mamac za klikove ili bilo što što odgovara onome što tražite, ali nije za djecu
užasna igra, kreatori su potpuni paraziti. Toliko je reklama da je jednostavno grozno da se ne može igrati. Aplikacija za gledanje reklama, ništa drugo. Dizajniran da uzima novac. besmislenog sadržaja. Kreatori su očito novopridošli. koji se želio obogatiti.
Woo super igra! Ne treba wi-fi za mnoge oglase! jednostavno vam je trebalo puno puta i gubite vrijeme gledajući dosadne reklame, ali osim ovoga, možete čak i igrati cijeli dan čak i bez wifi-a, super iskustvo igranja!😉👍
volim voditi strelicu i nije u redu s mnogo oglasa, ali malo gubljenja vremena ako volite zagonetke nije za vas
Igra je zabavna i ima razumnu količinu oglasa.