Post by renpaistadwoodva on Feb 17, 2022 12:27:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen állóképességet kódol ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Már nem is tudom letölteni a játékot. Egyszerűen leáll egy alacsony számnál és újraindítva nem is működik. Régebben mindig élveztem a játékot, ezért 5-öt adtam rá, de mint általában, még letölteni sem engedi.
Megakadtam egy végtelen betöltési képernyőn, eltávolítottam a játékomat, és elvesztettem a fejlődésemet. A Google Play elmentette az új fejlődésemet ahelyett, hogy betöltené a régi folyamatomat, és az árpa működött. Köszönöm, Adult Swim. Több mint 10 dollárt veszített, amikor újra megpróbálta a játékát, és rájött, miért távolítottam el. Kérlek javítsd meg a játékodat, csak szeretném újra látni a fiamat, a kultuszvezér Mortyt.
Az általános játékélmény szórakoztató és addiktív. Az egyetlen problémám jelenleg az, hogy Mr. Meeseeks a többjátékosban nem tölt be videókat, hogy eltüntesse őt, mióta az új frissítés leesett. Különben a játék nagyon élvezetes volt, a Mortyok csodálatosak a Rick választékkal együtt. Alig várom a 4. évadot!
Nagyon jó volt, amíg a hibák használhatatlanná tették. Sokáig foglalkoztam ezzel a játékkal, amíg a fiók adataim "megsérültek" és elvesztek. Vonakodva újrakészítettem a fiókomat, de a játék folyamatosan összeomlik. Nem tudom, mi történt ezzel a játékkal, de remélhetőleg a jövőben javítják.
Ha problémája van a betöltéssel, NE távolítsa el. Törölje a gyorsítótárat az alkalmazás beállításaiból, ne a tárhelyet. Ha ezt törli, a fejlődés elveszik. Ez egy szórakoztató, addiktív figyelemelterelő. Bár megtehetné kevesebb ismétléssel és több történettel.
Instabil az android 12 után, nem tudom megnyitni, minden alkalommal összeomlik a képernyő közepén
A hibák mindenhol egyáltalán nem futnak
Ahogy néztem a képeket, nagyon megtetszett a játék. Amikor telepítette, azt írta ki, hogy nem telepíthető. Pedig sok volt a szabad tárhely. Nem tudom, hogy miért van ez. :-(
A játék nagyszerű, DE... Samsung Galaxy S9-et használok, és nincs módom elhagyni a játékot. Menthetek és kiléphetek, de csak a nyitóképernyőre kerül... a telefonom BACK és HOME gombjai egyáltalán nem működnek a játék futása közben. Tehát meg kell nyomnom a bekapcsológombot, mennem kell a telefonom lezárási képernyőjére, és ki kell nyitnom a kamerát, CSAK azért, hogy meg tudjam nyitni az Alkalmazások lapot, és valóban bezárhassam Ricket és Mortyt. Kicsit irritáló. De egyébként remek a játékmenet!
Nagy hülyeség, hogy amint jó lett, megragadt a betöltési képernyőn. Mindent megtettem, beleértve az újratelepítést is, de továbbra is elakadt a betöltési képernyő. Már a 3. fiókomon, mert ez folyamatosan történik. Ne töltse le, ha sok időt szeretne szánni ebbe a játékba
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulasi gkkh
Egy év után újra visszakaptam, és megpróbáltam betölteni a mentésemet, de minden alkalommal csak visszavezet a mentett fájl képernyőjére, és nem tudok mást tenni, elakadok egy hurokban, és szívás, reméltem, hogy elkezdhetek játszani újra
Nem lehet telepíteni!!🖕🖕
Játékfejlesztők, javítsák ki a játékot, hogy betöltődjön és játszhasson. Messze jutottam a játékban, körülbelül száz elkapott Mortyt. De most nem tudok belemenni a játékba, mindig a legelején ragadt meg, ahol azt írja, hogy betöltődik, és csak egy kép van Morty arcáról. Ennél tovább már nem megy.
Van egy probléma, hogy rákattintottam a használni kívánt mentésre, de azt írja, hogy betöltődik, majd csak visszamegy a mentési képernyőre.
Az első néhány jelvénynél szórakoztató, de aztán ismétlődővé és unalmassá válik. Nincs semmi új tennivaló. Az ellenségek mindig eggyel jobbak nálad. És mire az edzőterem vezetőjéhez érsz, a halottid fele elkábul. És túl sok értesítés. A Bootcamp négyszer lassabb, mintha csak mennél és harcolnál. Szerkesztés: Az új frissítéssel MINDEN alkalommal, amikor kikapcsolom a telefonomat, értesítést kapok, hogy küldjem el a halottimat a boot camp-be. Még akkor is, ha 4 napja nem is indítottam el a játékot. Azt hiszem, eljött az idő.
Remek játék, de mint mindenkinek, nekem is betöltési problémám van, fekete képernyőt látok Mortyval. Kérjük, javítsa ezt a játékot, ez nagyon szórakoztató.
Milyen szórakoztató, laza játék! Fantasztikus hangulata van nagyszerű kiegészítőkkel és a sorozat különleges karaktereivel. A kezelőszervek könnyen használhatók, a grafika egyszerűen fantasztikus, életem van ebben a játékban, és ameddig csak lehetséges, fogom játszani! Csodálatos játék!
PITA alkalmazás, amely egy réges-régen elvégzett frissítés óta jól ismert, állandó, javítatlan, betöltési képernyőhibákkal rendelkezik. A játék *jó volt* (korábbi tulajdonosokkal), de a hozzáférés ma már ritka sok Android-eszközön. Takarítson meg pénzt valami megbízhatóbb dologra. Zseb méretű kezek? [énekel] "egy-két zsebet kell választaniuk".
Telepíteni sem lehet. Évekkel ezelőtt nem tudtam frissíteni, ezért eltávolítottam, és amikor újratelepítettem, folyamatosan azt mondta, hogy nem tudja telepíteni. És azóta minden alkalommal, amikor megpróbáltam… semmi! Már legalább öt-hat éve!
Nem tudok bejelentkezni a google play-be. Kérem valaki segítsen
Egyre unalmas, az elején vicces, de ennek a játéknak nagyon szabványos animációi vannak.
Nem töltök be, emlékszem, hogy egy éve játszottam vele, és újra akartam játszani, de nem tölt be
Vettem több jegyet, hogy új Mortys-ra válthassam a kampány során. Vásárlás után játszottam pár órát és kijelentkeztem. Visszajelentkezett, és megakadt a betöltési képernyőn Morrys derp arccal. Eltávolítottam és újratelepítve az összes új Mortyom eltűnt!!! Volt egy teljes pakli Epic morty-m, és most az összes új eltűnt!!! Visszatérítést kérek
Javítsa ki a betöltési képernyő problémáját
Rick and Morty: Pocket Mortys Παιχνίδια προσομοίωσης bbz
Turret Fusion Idle Clicker Priložnostne abjt
Az összes olyan dolog közül, ami nem tetszik, ki kell tennem.. a hatásokat..lusta és nem inspiráló. Minden egyes támadást sárga ostorcsapással hajtanak végre? Egy idegen Mortynak, aki savat köpött, arra gondoltam, talán nem lenne túl sok kérés néhány további részletre. Maga a játékmenet nem rossz, csak nagyon bosszantó látni, hogy az egyszerű effektusok nem tudtak volna egy kis változatosságot adni a játéknak. Ezt és a kőpapír olló osztályrendszerét mindenképpen meg lehetne újítani, nem várom, hogy ez megtörténjen, de ha esetleg mégis megtörténik, biztosan szívesen visszamennék játszani, de addig eltávolítom ezt a játékot.
Lényegében ez a Pokémon. Ez egy fantasztikus játék! Kihívást jelentő! Nincsenek hirdetések. A játék jó anélkül, hogy pénzt kellene költenie (jó volt az alkotóknak ebből a szempontból). Bárcsak több ilyen játék lenne. Nagyon addiktív. Az egyetlen negatív megjegyzésem az, hogy körülbelül 5 óra játék után most fáj a fejem.
nagyonnagyon sar
Nagy pokémon-hamisítás
Fantasztikus! Szeretem!
Nagyon szeretem ezt a játékot, de egyszerűen megragad a betöltési képernyőn Morty arcával, és soha nem töltődik be. Egyébként nagyon szórakoztató volt, de már játszottam vele, és egyáltalán nem mentette el az adataimat
Rick and Morty: Pocket Mortys Симулације tfib
Jo de gyorsan ki lehet jácani es egy par nap milva uncsi lesu de jo 4 csilag
Azt nem értem, hogy kiválasztom a támadást, de miért az ellenfél támad először Nagyon nehéz a játék
Nagyon jó ismerem új morty jönnek nagyon nagyon tetszik.
Nem lehet túllépni a betöltési oldalon a játékhoz.
Néhány napig újra jól játszottam ezzel a játékkal, most az elmúlt 2 napban nem nyílik meg a betöltési képernyőn túl. Nem akarom újra eltávolítani és elveszíteni az összes adatomat. Mi történik?!
nagyon jó játék, tovább szórakoztat, mint a legtöbbet. van néhány hiba, a halálos játékok kihívásának teljesítése után rick kimegy a ringből és megáll, és nem tud semmit sem tenni, és be kell zárni az alkalmazást. ezen kívül más hibát eddig nem vettem észre.
Imádtam ezt a játékot. Körülbelül egy hónapig foglalkoztam vele, és a megjelenése óta eljátszottam néhányszor. Szóval játszottam egy ideig, és nemrégiben tettem egy kis pénzt a játékba. Négy-öt nappal azután, hogy egy kis készpénzt szórtunk rá, leáll. Nem megy sehova. Csak ül a betöltési képernyőn Morty arcával. A hibaelhárítás nem vezetett sehova, és mivel megpróbáltam törölni és újratelepíteni, újraindítja az egész játékot. Minden fejlődésem nem jön vissza. (Állítólag adatokat menthet).